Om Gitte Brage

Gitte Brage, grunnlegger, instruktør, terapeut, veileder

Gitte Brage har lang erfaring fra undervisning i ulike treningsformer, alt fra aerobic til yoga og mindfulness. I tillegg har hun vært terapeut innen tankefeltterapi og refleksologi siden 2004. Gitte er utdannet som Reconnective Healer og Prano Terapeut ved The School of Spiritual Healers in Damanhur og innen enhetsterapi fra studie hos Audun Myskja.

Som gründer og daglig leder av Carna i Stavanger sentrum legger Gitte vekt på helhetlig trening og behandling for indre utvikling og bedre livskvalitet. Hun integrerer mental og følelsesmessig utvikling i trening og yoga, ved bruk av kunnskap tilegnet gjennom reise og opphold i vidt ulike deler av verden. Hun anvender østlige tradisjoner og lære om helse på en måte som fungerer i våre vestlige strøk.

Hennes viktigste budskap er lev fra hjertet. Først da kan vi leve som den vi er og utvikle egenskaper og et potensiale vi kanskje ellers ikke hadde drømt om.

lev fra hjertet

Med budskapet «Lev fra hjertet» kan man leve som den man ER.

Hva innebærer det? Vi går veien vår fra hjertet, ser fra hjertet, lytter fra hjertet, utforsker fra hjertet, taler fra hjertet, føler fra hjertet og handler fra hjertet. Vi bruker sansene våre med utgangspunkt i hjertets kvaliteter, som er like for alle, de er medfødt, de er det vi ER – essensen vår!

livs-filosofien

Når man lar lyset skinne fra hjertet, finner man seg selv.

Det er mange som spør hva dette betyr i og for seg. Tanken bak dette er at man bruker våre egne tanker og kropp som verktøyet på vei til et liv med mening og glede. Det er slik man eldes med stil og får oppleve glede på et helt annet nivå. «Lev fra hjertet og la ditt lys skinne!»

helhetlig tilnærming

Alt vi opplever i livet påvirker oss på flere måter.

I tilnærmingen til «livet» benyttes teknikker som setter i gang en forløsning av følelser, gjennom øvelser og verktøy som setter deg i kontakt med deg selv, men også gir deg muligheten til å håndtere det som dukker opp. Det er personlig utvikling for en bedre selvfølelse, selvverd og skaper en livsglede og vitalitet som alle burde få oppleve.